Vágólapra másolva!
A 2. BL-kör menetrendje/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlSMS-ben a BL-ről/sport/focivilag/bl/20020913smstudositas.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=47637

Barcelonában az időjárás úgy döntött, hogy kedden nem rendeznek futballmérkőzését a Nou Campban, az egész nap nagy erővel zuhogó havas eső ugyanis teljesen alkalmatlanná tette a pályát a játékra. Az UEFA ellenőrei kora délután még úgy ítélték meg, hogy az összecsapást le lehet bonyolítani, de optimizmusuk túlzott volt, hiszen az ítéletidő csak nem akart megszűnni, és a játékvezető kevéssel a hivatalos kezdési idő előtt már úgy döntött, hogy a talaj csak egy jókora dagonyázáshoz felel meg, a futballhoz már kevésbé.

Néhány mindenre elszánt angol drukker azért lefényképeztette magát az egyik kapu előtt a szakadó esőben, a hivatalos emberek pedig rendkívül optimistán kijelentették, hogy a meccsre az eredetileg kiírt időpont után 24 órával, vagyis szerda este fogják lebonyolítani. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.