Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Menetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlKi nyeri a BL-t?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47637

A katalánok a bajnokságban katasztrofálisan szerepelnek, a kiesés is fenyegeti őket, és mindennek hatására menesztették a trénert, Louis van Gaalt. Utódja, Radomir Antics a Bajnokok Ligájában nem számíthat a télen a Laziótól érkezett balhátvédre, Juan Pablo Sorínra, viszont a BL-ben való jó szereplés létfontosságú a mester számára, hiszen csak akkor maradhat a következő idényre is a klubnál, ha a gárda a bajnokságban bejut az első négy közé, vagy megnyeri a nemzetközi kupát, márpedig e kettő közül az utóbbi tűnik könnyebbnek.

Kétcsoportos Szuperliga válthatja a BL-t/sport/focivilag/bl/20030204ketcsoportos.htmlInzaghi beérte Crespót a góllistán/sport/focivilag/bl/20021212inzaghi.html

Leverkusenben a hétvégén menesztették Klaus Toppmöllert, akinek a helyét a klub egykori játékosa, Thomas Hörster foglalta el. A németek két új focistát is beneveztek a BL-be: a brazil védőt, Crist, valamint az Energie Cottbustól igazolt lengyel Radoslaw Kaluznyt.

Az Inter téli szerzeménye, Gabriel Batistuta Sorínhoz hasonlóan nem léphet pályára a BL-ben, lévén korábbi klubjával, az AS Romával már szerepelt ebben a kiírásban. Pedig rá nagy szüksége lenne a csapatnak, lévén a góllövőlista élén álló Hernán Crespo megsérült, és áprilisig nem játszhat. A milánóiak így januárban benevezték a sorozatra a fiatal nigériai támadót, Obafemi Martinst. Ami a Newcastle Unitedet illeti, itt is a csatárok hiánya okozhat gondot, mivel Alan Shearer és Craig Bellamy sem léphet pályára az idei első meccsen eltiltás miatt.

A csoport állása

csapatmeccsgydvgólk.p
1.Internazionale22--7-36
2.FC Barcelona 22--5-26
3.Bayer Leverkusen 2--23-50
4.Newcastle United 2--22-70

A további program
február 18.: FC Barcelona - Internazionale, Bayer Leverkusen - Newcastle
február 26.: Internazionale - FC Barcelona, Newcastle - Bayer Leverkusen
március 11.: FC Barcelona - Bayer Leverkusen, Internazionale - Newcastle
március 19.: Bayer Leverkusen - Internazionale, Newcastle - FC Barcelona.