Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



A legutóbbi játéknapon a Parmától kaptak ki 1-0-ra, bár sokak szerint Ancelotti mester ezen a találkozón már a BL-meccs miatt pihentette Seedorfot és Ruí Costát is, mivel a klub elsődleges célja a Bajnokok Ligája megnyerése. A hírek szerint a milánóiak visszatérnek a 4-4-2-es felálláshoz, amelynek segítségével legyőzték a Juventust, ám elképzelhető, hogy Andrij Sevcsenko partnere nem Filippo Inzaghi lesz, mivel Pippo influenzával bajlódik.

Ajax - Milan
Amszterdam, 20.45

Ha nem tudná vállalni a játékot, akkor a dán Jon Dahl Tomasson ugorhat be a helyére. A védelemben a grúz Kaha Kaladze továbbra is sérült, helyette a veterán Alessandro Costacurta veszi át, és nagy kérdés, hogy ő miként fog megbirkózni az Ajax szélvészgyors szélsőivel.

A hollandok ugyanis elsősorban a szélsőjátékra alapoznak, bár Ronald Koeman dolgát nehezíti, hogy a brazil Wamberto, illetve Victor Sikora még mindig sérült, Andy van der Meyde pedig eltiltása miatt nem léphet pályára.

Út a döntőig/sport/focivilag/bl/20030324uta.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183

Christian Chivu, Hatem Trabelszi és Zlatan Ibrahimovic viszont felépült sérüléséből, ám a hírek szerint így is a kispadra kerülhet a húszesztendős marokkói Jalam Akachar.

Az ő története nem mindennapi: pár éve az Ajax tartalékjai között focizott, de abbahagyta a sportágat, és taxisofőrnek állt Amszterdamban. Egy amatőr csapatban azért focizgatott, és a tartalékok edzője, John van't Schip itt látta meg a szezon elején, rögtön visszahívta a B csapatba, ahol olyan jól teljesít, hogy most a BL-ben is lehetőséget kaphat.