Vágólapra másolva!

Nem tudott maradéktalanul örülni csapata 5-0-s sikerének Martin O'Neill, a Celtic Glasgow vezetőedzője. Bár a skót szupercsapat kiütötte a hét végi fordulóban a Dundee együttesét, a menedzser szangvinikus nyilatkozata azt jelzi, nincs minden rendben a Celtic Parkban.

"Az európai futball teljesen különböző játékstílust képvisel. Azt kell mondanom, ha már bejutottunk a Bajnokok Ligájába, legalább karácsonyig élvezzük ki minden ízét. A jelenlegi csapattól ennél több nem várható. Reméljük, mindenki egészséges lesz, s csak akkor kell változtatnunk, ha valaki megsérül" - jegyezte meg O'Neill.

A szakvezető hozzátette, nem éppen ideális körülmény, hogy egy esztendőben hatvan tétmeccset kelljen játszania a csapatának úgy, hogy a vetélytársakkal ellentétben nincs megfelelő cserelehetőség. Ráadásul kiderült, Johan Mjällby sérülése is komolyabb, mint amire számítottak. A svéd védő hat hétig harcképtelen lesz, addig napi két rehabilitációs tréningen kell részt vennie. Mjällby reméli, a BL csoportküzdelmeiben már csapata rendelkezésére állhat.