Vágólapra másolva!
Egygólos előnnyel utazhat a CSZKA Moszkva Skóciába, miután a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körének első mérkőzésén 2-1-re verte a Rangerst. Nehéz visszavágó elé néz a Juventus is, amely Torinóban 0-2-ről egyenlített a svéd Djurgarden ellen.

Felemás érzésekkel ülhettek fel a Rangers játékosai a Moszkvából Skóciába tartó repülőgépre, mert kikaptak ugyan a helyi CSZKA-tól, de csak begyötörtek idegenben egy gólt. Holott nagyon rosszul kezdtek.

A brazil támadó, Vágner Love (ilyen névvel hogy lehet valaki brazil!) már a negyedik percben eredményes volt, Olic pazar bal oldali beadását bólintotta elegánsan a kapuba. A Rangers játékosait szemmel láthatóan sokkolta a találat, csak keresték a labdát, Jarosik majdnem be is vette másodszor Klos "várát". A vendégek a 15. minutumban mutattak először életjelet, Prso került gólhelyzetbe, de nem tudták elé pöccinteni a játékszert. Egy perccel később Love egy-egyezhetett Klosszal, de középkezdés helyett szöglet következhetett.

A skótok a 36. percben egyenlítettek, Prso tálalt Novo elé, aki elsőre elbénázta a helyzetet, de szerencséjére Semberas felszabadító-kísérlete újfent Prsónál kötött ki, így a horvát jóvoltából újra próbálkozhatott, s nyert. A fordulás után hamar eldöntötte a meccset a CSZKA, a cseh válogatott Jarosik egy bedobás után világgá küldött két védőt, majd kilőtte a felső sarkot. Gusev szabadrúgásból még megpróbálta mattolni Klost, de (a 68. percben) nem tudott túljárni a portás eszén.

Az 50. percig nem hitt a szemének a Stadio Delle Alpi közönsége sem, miután a Juventus szégyenszemre már 0-2-es hátrányban állt a svéd bajnok Djurgardens ellen. Ugyan a Zebráknál nem játszhatott a sérült Nedved és Camoranesi, míg Zebina eltiltását töltötte, még a legpesszimistábbak is csak nézték, hogy az első félidő utolsó percében a német Fandel játékvezető szabálytalannak ítélte Tacchinardi megmozdulását, a büntetőt pedig Andreas Johansson magabiztosan értékesítette.

A Juve az öltözőben felejtette magát a második játékrész elején, Hysén találatával már 2-0-ra vezetett a svéd együttes, s hogy legalább az esély megmaradjon a visszavágóra, arról Trezeguet lapos lövéssel, Emerson pedig egy egyenlítő találattal gondoskodott.

BL-selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzések:
CSZKA Moszkva (orosz) - Glasgow Rangers (skót) 2-1 (1-1)
gól: Love (4.), Jarosik (46.), illetve Novo (36.)

Dinamo Kijev (ukrán) - Trabzonspor (török) 1-2 (1-1)
gól: Verpakovskis (21.), illetve Karadeniz (34.), Yattara (65.)

PAOK (görög) - Maccabi Tel-Aviv (izraeli) 1-2 (0-2)
gól:
Jaszumi (50.), illetve Addo (13.), Mesika (43.)

Grazer AK (osztrák) - FC Liverpool (angol) 0-2 (0-1)
gól:
Gerrard (22., 78.)

Juventus (olasz) - Djurgardens (svéd) 2-2 (0-1)
gól:
Trezeguet (50.), Emerson (59.), illetve A. Johansson (45., büntetőből), Hysén (49.)

Benfica (portugál) - Anderlecht (belga) 1-0 (1-0)
gól:
Zahovic (12.)