Társoldalunk:

Cantona az MU legjobbjaA Manchester United szurkolói az 1997-ben visszavonult francia Eric Cantonát választották meg a klub történetének legjobb játékosává - írta az egyesület hivatalos lapja, Nagy-Britannia legnagyobb példányszámú futballmagazinja.

A most 32 éves Cantona 1992 és 1997 között 182 hivatalos mérkőzésen 80 gólt lőtt az MU szineiben és összesen négy bajnoki címet nyert csapatával, s két alkalommal kupagyőzelmet is ünnepelhetett. A voksolás alapján a második helyen a walesi George Best, az 1968-ban BEK-et nyert gárda kiválósága végzett, mig a harmadik helyet honfitársa, a jelenleg is aktív Ryan Giggs szerezte meg.

Nagy-Britannia legnagyobb példányszámú futballmagazinjának szavazásán meglepetésre csak negyedik lett Bobby Charlton, a 31 éve BEK-győztes csapat egyik legjobbja, az 1966-ban világbajnok angol válogatott erőssége.

A Manchester United Top Tenje: 1. Eric Cantona, 2. George Best, 3. Ryan Giggs, 4. Bobby Charlton, 5. Bryan Robson, 6. Duncan Edwards, 7. Peter Schmeichel, 8. David Beckham, 9. Mark Hughes, 10. Denis Law.(MTI)

Ajánló: