Társoldalunk:

Ronaldo: "Abba akartam hagyni!"

Megkezdte a felkészülést az olasz Internazionale labdarúgó-csapata, és a kerettel készül a brazil futballzseni, Ronaldo is. A két éve csak nyűglődő játékos szereint, többször is felvetodött benne a gondolat: nem tér vissza többet a pályára.

Ronaldo
Fotó: Reuters
Ronaldo bizakodva készül
"Sokszor gondoltam arra, hogy bedobom a törülközot és nem térek vissza. Abba akartam hagyni a futballt, mert a távollétet nagyon nehezen tudtam feldolgozni. Úgy gondolom, hogy 10-15 év múlva, mikor befejezem az aktív futballt, ugyanilyen nehéz lesz." - mondta Ronaldo, aki várhatóan az augusztus végén rajtoló olasz bajnokságban már játszik.

"Amikor megsérültem, csak az apai teendokkel akartam foglalkozni. Néhány hete, mióta elkezdodött a felkészülés, fiam, Ronald minden nap felhív és ez nagy segítség."

A hírek szerint már Luiz Felipe Scolari brazil szövetségi kapitány is számolhat Ronaldóval, az augusztus 15-i, sorsdöntonek is nevezheto, Paraguay ellni vb-selejtezon.

"Nem tudom, megnyerjük-e az olasz bajnoki címet, de az ígérhetem, nagyon jó szezonunk lesz" - üzent szurkolóinak a brazil csatár.

Pincési László

(SZTÁR Sport)