Vágólapra másolva!

Az izraeliek egyik legjobbja, Waled Badir a finnországi találkozón még nem lépett pályára, mivel klubja vezetői úgy tudták, hogy a középpályásnak egy mérkőzésre szóló nemzetközi eltiltása van, mert még az előző idényben kiállították a Vitesse Arnhem elleni UEFA-kupa-mérkőzésen. A haifai találkozón azonban már a kezdő tizenegyben kapott helyet a játékos, de mint kiderült, itt sem játszhatott volna, mert annak idején nem egy, hanem két találkozóról tiltották el.

A Maccabi szerint ők nem hibásak a dologban, hiszen az Izraeli Labdarúgó-szövetségtől azt a tájékoztatást kapták, hogy Badirnak csak egy meccset kell kihagynia. Alkalmasint ez az UEFA-t nem nagyon fogja zavarni abban, hogy a mérkőzést 3-0-val a Hakának igazolja. Ha ez történik, akkor Babócsyék a következő körben az angol Liverpoollal mérkőzhetnek majd.

Szegény Badir pedig duplán átkozhatja a sorsot: a visszavágón - amelyen ugye nem lett volna szabad játszania - súlyos sérülést szenvedett, és valószínűleg emiatt több hónapot ki kell hagynia...

Korábban:

Sztipánovics nélkül kiesett a Maribor