Társoldalunk:

Marcelinho mégis játszhat a válogatottban

A Hertha BSC meglehetősen rosszul kezdte a szezont, a berliniek egyelőre csak egy pontot tudtak szerezni a bajnokságban. Pedig a felkészülési időszakban ment a gárdának, megnyerte a ligakupát, és a brazil szerzemény, Marcelinho kiválóan játszott. Meg is hívták a brazil válogatottba, és a klub el is engedte a légióst, igaz, nem mindennapi körülmények között.

Marcelinho
Marcelinhónak már sikerült, s talán a mögötte látható Amorosónak kell sokat várnia a behívóra 
A selecao a világbajnoki selejtezőkre való felkészülés jegyében Panamával játszik barátságos mérkőzést a héten, és a szövetségi kapitány, Luiz Felipe Scolari Marcelinhót is meghívta a keretbe. A futballistának ezzel egy régi álma teljesült, hiszen korábban sosem húzhatta magára a címeres mezt, a Herthánál viszont már nem örültek ennyire a dolognak, és kijelentették: csak akkor engedik el a játékost, ha a csapat nyer a Dortmund elleni rangadón.

Ez nem jött össze, a BVB idegenben is legyőzte a berlinieket, Marcelinhóra azonban nem lehetett panasz: a futballistán látszott, hogy mindent megtesz a győzelemért. A lefújást követően valami mérhetetlen fájdalom látszott az arcán, ami úgy látszik, még a berlini vezetők szívét is meglágyította. A klub menedzsere, Dieter Hoeness kijelentette: mégis elengedik Marcelinhót a válogatotthoz, mert ha nem így tesznek, azzal hatalmas csalódást okoznának neki. A Bayer Leverkusen és a Bayern München viszont már nem volt ilyen lágyszívű, ők nem engedték el Lúciót és Elbert.

Korábban:

Romario nélkül a brazilok

Sima Bayern-siker a rangadón