Vágólapra másolva!
Nagy a titkolózás a DVSC-nél. A moldáv FC Nistru Otaci elleni UEFA-kupa mérkőzésre készülő Loki edzője az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatón még csak nem is sejttette, hogy kiket játszat majd a csütörtök esti mérkőzésen.

A DVSC vezetői, játékosai legalább két-háromgólos előny megszerzésében bíznak, ez szerintük elegendő lehet a visszavágóra. Persze az is fontos lenne, hogy a gárda ne kapjon gólt hazai pályán. Az ellenfél szakvezetője, aki mindössze egy hete edzősködik az Otaci-nál, elmondta: ő már egy döntetlennel is elégedett lenne. Hozzátette: jól ismeri a magyar focit, és tisztában van azzal is, hogy a két együttes közül nem ők számítanak esélyesnek.

Tisztelik a magyar csapatot, de nem félnek tőle. Pajkos János, a Loki vezetőedzője szűkszavúan nyilatkozott, mint mondta: adott a húszfős keret, de azt, hogy kik kerülnek a kezdőcsapatba, nem árulja el. Annyit azért megtudtunk: a sokszoros szlovák válogatott csatárra, Jozef Majorosra, akinek a héten rendeződött a munkavállalási engedélye, kezdőként számít a tréner.

A találkozón görög játékvezetői hármas működik közre, érdekesség, hogy a bíró egyik asszisztense egy hölgy lesz.

Takács Tibor

Korábban: