Társoldalunk:

Cole nem kér a kispadból

Egy nappal az idénynyitó előtt Andy Cole "megfenyegette" Sir Alex Fergusont, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A válogatott csatár kijelentette: távozik az együttestől, ha kevés lehetőséget kap a holland Ruud van Nistelrooy érkezése miatt.

Cole távozását sajnálnák a rajongók
A szakember ugyanis azt tervezi, hogy a holland támadó társa az eddig a középpályát erősítő Paul Scholes lesz, s ez nem tetszik Cole-nak.

"Nehéz lenne elhagyni a Unitedet. De ha csak egy másik csapatnál kerülhetek be folyamatosan a kezdőtizenegybe, akkor nem lesz más választásom" - mondta az MU-t 1995 óta erősítő 29 éves játékos.

"Az én koromban már nem ülhetek állandóan a kispadon. Ráadásul jövőre világbajnokságot rendeznek, amely valószínűleg életem utolsó hasonló lehetősége lesz. Ha nem játszok folyamatosan a Manchester Unitedben, akkor a válogatottság is távol kerül tőlem" - folytatta Cole.

Andy Cole a következő hónapok tapasztalatai alapján dönt arról, hogy marad-e az együttesnél. A Manchester United vasárnap Cardiffban csap össze az FC Liverpoollal a Charity Shield keretében.

Korábban:
Charity Shield: MU vagy Liverpool?