Vágólapra másolva!
Augusztus 19-én elérkezett a nagy nap, a Ronaldo-day: a korábban kétszer is a világ legjobbjának választott brazil csatár, Ronaldo visszatérése. Klubcsapatának, az Internazionalénak a nigériai bajnokcsapat, az Enyimba Rangers volt az ellenfele, és az afrikaiak megfelelő "társnak" bizonyultak: a milánói csapat 7-0-ra nyert, és bár Ronaldo mindössze 35 percet játszott, ez is elég volt ahhoz, hogy szerezzen egy gólt és adjon egy gólpasszt.

Ronaldo
Ronaldo új lendületet vehet

Az Enyimba Rangers ugyan Nigéria bajnoka, de kevés ellenállást fejtett ki az Inter ellen. A mérkőzés egyébként jótékony célú volt, a bevételt az ENSZ számára ajánlották fel. Ronaldo már a harmadik percben veszélyeztette a vendégek kapuját, a 20. percben gólpasszt adott Christian Vierinek, majd nem sokkal később maga is betalált. Ezt követően a közönség tapsvihara közepette le is cserélték őt. "Jó kondícióban vagyok, és a térdemmel sem volt semmi probléma. Biztos vagyok benne, hogy még sok gólt fogok rúgni az Inter színeiben" - mondta a sztár, akinek családja is jelen volt a Giuseppe Meazza-stadionban. Felesége, Milene mosolyogva fogadta a gratulációkat a dísztribünön, annak azonban valószínűleg már kevésbé örült, hogy férjura miként nyilatkozott a minap.

Roni ugyanis kijelentette, hogy szívesen pózolna meztelenül feleségével együtt egy fotózás kedvéért. "Ha Milene beleegyezik, akkor semmi akadálya néhány ízléses felvételnek, a probléma mindössze annyi lehet, hogy míg ő csodaszép, addig én nem vagyok egy Adonisz" - fejtette ki az öniróniától sem mentes futballsztár.