Vágólapra másolva!
Az FC Barcelonába a nyáron több új játékos is érkezett, és a katalánok nem is kezdték rosszul a bajnokságot, hiszen idegenben nyertek a Sevilla ellen. Ennek ellenére a klubnál még nem teljesen elégedettek a játékoskerettel, a másodedző, José Ramón Alexanko szerint további erősítések várhatóak.

"Az igazolások még nem fejeződtek be, mindenkit biztosíthatok arról, hogy egy-két labdarúgót még fogunk szerződtetni az átigazolási időszak vége előtt. Neveket azonban nem akarok mondani, legyen elég annyi, hogy még nyolc-kilenc név van a kalapban, és mindegyikőjükkel külön tárgyalunk" - jelentette ki a Barca másodedzője.

A jól értesültek szerint a katalánok leginkább a védelmet szeretnék tovább erősíteni egy jobb oldali és egy bal oldali védővel. A zuhanyhíradó szerint abban a bizonyos kalapban szerepel például az AC Milan játékosának, Francisco Cocónak a neve, mint ahogyan a Celta Vigo hátvédje, Juanfran is. Utóbbi futballistáért a vigóiak 13 millió fontnak megfelelő összeget kérnek, ami lehet, hogy túl sok lesz a Barca számára. Szóba került még a Girondins Bordeaux védőjének, Jérome Bonisselnek a neve is.

Korábban:

Csatárbőség a Barcánál