Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgás egyetlen aranylabdát nyert labdarúgója szeptember 15-én tölti be 60. születésnapját.

Tíz évveé ezelőtt klubja, a Ferencváros 50.születésnapja alkalmából grandiózus öregfiúk mérkőzést szervezett teltház előtt (Varga Zoltánt ekkor láthatták 1968 óta először magyar pályán a zöld-fehér szurkolók). Idén szeptember 16-án (vasárnap) délután 60 perces mérkőzést rendeznek mégpedig az 1995-ben a Bajnokok Ligájában indult együttes és a mostani NB I-es Fradi között. A jelenlegi keret két tagja, aki a BL-ben is játszott, Keller, illetve Hrutka a BL-ben szerepelt együttest erősíti. A jegyek stílszerűen Albert 60. születésnapján 60 forintba kerülnek, s a kártyán egész pályafutását a Fradiban lehúzó csatár fotója és aláírása lesz látható.

Szeptember 16-án vasárnap délelőtt átadják a Népligetben a centenáriumi sétányt, ahol hatvan halhatatlan Fradi-futballista nevével ellátott tégla egyben a klub centenáriumára is utal (a sétányt eredetileg 1999-ben kellett volna átadni).

Nagy Béla összeállításában könyv jelent meg a Császárról. A kiadványban 264 oldalon 380 színes és 160 fekete-fehér fotó szerepel, amely megörökíti a kiváló labdarúgó pályafitását.

Thury Gábor