Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona igencsak szeretné feledtetni szurkolóival a tavalyi szezont, amikor a gárda alaposan leszerepelt a Bajnokok Ligájában, és a Primera Divisionban is csak a negyedik helyet szerezte meg. A nyáron több új futballista is érkezett a klubhoz, a legutolsó szerzemény az olasz Francesco Coco volt, aki elméletben egy hatéves szerződést írt alá. Vagy mégsem?

Az olasz válogatott futballista sosem rejtette véka alá azon véleményét, miszerint legszívesebben maradt volna Milánóban, ám mivel Fatih Terim nem neki, hanem a brazil Serginhónak szavazott bizalmat a posztján, úgy érezte, váltania kell. A hírek szerint a Manchester United is vitte volna, ám ő a Barcelonát választotta mivel a katalánok jobb és hosszabb szerződést kínáltak neki.

Lehet azonban, hogy Coco és menedzsere nem olvasta el elég figyelmesen a kontraktust, hiszen a minap a Barca elnöke, Joan Gaspart elmondta: amennyiben nem tartanak igényt a futballistára, akkor a szezon végén elküldhetik. "Coco ugyan hatéves szerződést írt alá, de csak azért, mert csupán így tudtuk egyensúlyban tartani a költségvetésünket. A kontraktusban azonban benne szerepel, hogy ha a szezon végén nem vagyunk elégedettek vele, akkor felbonthatjuk a szerződést."