Társoldalunk:

BL-döntetlen Moszkvában, elutasított PSV-óvás

A Szpartak Moszkva otthonában már 2-0-ra vezetett a Feyenoord, végül 2-2-es döntetlennel zárult az első H csoportos Bajnokok Ligája-mérkőzés. Elutasította az UEFA a PSV Eindhoven óvását, azaz helybenhagyta a pályán elért eredményt, a Nantes 4-1-es győzelmét.

Kedden nyolc mérkőzést rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az E, F, G és H csoportok tagjai rögtön a második forduló mérkőzéseit játsszák, mert az eredetileg múlt szerdára kiírt első kört az UEFA a New York-i és washingtoni terrorcselekmények miatt október 10-re halasztotta.

Bajnokok Ligája, a csoportmérkőzések első szakasza:

H csoport, 2. forduló:
Szpartak Moszkva (orosz) - Feyenoord (holland) 2-2 (0-1)
gól:
Robson (62.), Beszcsasztnyih (69.), illetve Bosvelt (12.), Tomasson (58.)

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elutasította a PSV Eindhoven óvását. A hollandok azért fellebbeztek, mert múlt kedden - néhány órával a New York-i és washingtoni terrortámadásokat követően - le kellett játszaniuk a francia FC Nantes elleni, 4-1-es vereséggel végződött Bajnokok Ligája találkozójukat, míg a szerdai meccseket később elhalasztották.

Az UEFA indoklásában kitért arra, hogy a két együttes azonos körülmények között lépett pályára, így a fair-play szelleme nem sérült meg.

A fegyelmi bizottság 30 ezerről 10 ezer svájci frankra csökkentette a Galatasaray büntetését. A török klubnak azért kell fizetnie, mert az áprilisi, Real Madrid elleni találkozón rendbontás történt.

Korábban:

Nincs több halasztás a Bajnokok Ligájában