Vágólapra másolva!
A Liverpool labdarúgócsapatának fiatal csatára, Michael Owen várhatóan a héten aláírja új szerződését. Az Anfield Road sztárja már kétszer is tárgyalt a klub vezetőivel és úgy tűnik, semmi akadálya az új kontraktus létrejöttének.

A Liverpool menedzsere, Gerard Houllier elmondta, Owen már augusztusban biztosította őt arról, hogy a klubnál marad. "Két ígéretes beszélgetés után csak azt mondhatom, nem kell aggódni" - közölte Owen. "Még egyszer egyeztetünk mindent, aztán a hét végére aláírjuk a szerződést. Már jó lenne túl lenni rajta, nem szeretem a huzavonát. Boldog vagyok, hogy játszhatom, elégedett vagyok a formámmal, de az összjátékban még javulnom kell. Bízom magamban és nem félek senkitől - ez a legfontosabb."

Angliai hír, hogy a francia világ- és Európa-bajnok Christophe Dugarry várhatóan távozik Bordeaux-ból és a Sunderlandhez szerződik. A francia l'Equipe információi szerint a támadó ára 12 millió font, de Dugarry heti 35 ezer fontos fizetést kér. Ha nem jön össze a kontraktus, akkor még mindig ott van a Tottenham, az Ipswich illetve az olasz Parma ajánlata.