Társoldalunk:

Owen négy évre a Liverpoolé

A sérüléssel bajlódó angol válogatott labdarúgó, Michael Owen beváltotta néhány napja tett ígéretét és aláírta új, minden eddiginél előnyösebb szerződését a Liverpool csapatával. A Sports Network információi alapján Owen heti fizetése eléri a 90 ezer fontot.

Owen 21 éves korára az angol váloga-
tottban is kulcsember lett
A Liverpool edzője, Gerard Houllier korábban megerősítette, már augusztus óta bírta Owen ígéretét, miszerint marad az Anfield Roadon.

"Meg sem fordult a fejemben, hogy más csapatban szerepeljek" - nyilatkozta a csatár. "Még csak 21 éves vagyok, de ez már a negyedik profi szerződésem a klubbal. Mindig hihetetlenül fair volt a kapcsolat a csapat és köztem. Ez az egyik fő ok, amiért maradok."

"Michael a jövő csapatának a kulcsfigurája és miután fiatal játékosaink vannak, a csapat egyre jobb és jobb lesz. Michael megismételte, Liverpoolban akar maradni, és aláírásával bizonyította: hisz a csapatépítésben és a szép jövőképet lát maga előtt" - értékelte a kontraktust Houllier.

A Sports Network információi alapján Michael Owen a Mersey-parti klub (és egyben az egész Premier League) legjobban fizetett játékosa lett, keresete eléri a heti 90 ezer fontot.

Pincési László

Korábban: