Vágólapra másolva!

Vasi rangadó a kupában

Az MTK-Duanferr és az FTC-UTE mellett nyílván némiképp eltörpül a Haladás-Celldömölk derbi, ám vasi rangadóról lévén szó mégis különösen nagy intenzitással készülődnek a felek.

A S'Oliver Haladás kedvező előjelekkel várhatja az Antók FC Celldömölköt. Elsősorban azért, mert a zöld-fehéreknél Flavio Pim és Somfalvi kivételével minden korábbi sérült játékos bevetésre alkalmas. A kivétel persze erősíti a szabályt: Kaj gyulladt fogát ugyanis operálni kellett. Ennek ellenére a szombathelyiek nagyon bizakodóak és mint azt hangsúlyozták: csakis a továbbjutásban gondolkodnak.

Előjelként pedig többször emlegetik a tavalyi két második ligás összecsapásukat, amelyeken mindkétszer a Rohonci úti stadionban (a celli pálya biztonsági okok miatt nem felelt meg a mérkőzés rendezésére) a Hali győzött, előbb 1-0-ra, majd 9-2-re! Azóta eltelt egy kevéske idő, ami Celldömölkön sem telt tétlenséggel, hiszen az Antók FC azóta többek között Zsivóczky-val megerősödve az NB I/B Nyugati csoportjának listavezetőjévé lépett előre.

A találkozót 18 órakor Szombathelyen játsszák.

Korábban:

Jó hangulat a Haladásnál

Unger Tamás