Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtöki elnökségi ülésén nem szerepel a napirendi pontok között az új szövetségi kapitány megválasztása, Bozóky Imre elnök azonban mégsem tartja kizártnak, hogy ennek ellenére döntés születik ebben a kérdésben.

- Jelenleg még folynak az egyeztetések, ha sikerül végleges megoldást találni, akkor az elnökség is foglalkozik majd ezzel a témával - mondta az MTI-nek. - Az alapszabály értelmében én kérhetem olyan napirendi pontnak a tárgyalását, ami az előzetes tervezetben nem szerepelt. Ha lezárjuk ezt az ügyet, arról mindenkit idejében értesítünk.

Az elnökségi ülés hivatalos napirendi pontjai: 1. Javaslatok az alapszabály egyes pontjainak módosítására, pontosítására, 2. Az elnökség elmúlt kétévi tevékenységének értékelése, 3. Költségvetési beszámoló, 4. A Magyar Kupa- és fairplay-bizottság beszámolója, 5. Az edzőképző központok munkájának értékelése, tájékoztató a Pro-licences tanfolyamról, 6. A Magyar Amatőr Labdarúgó Liga beszámolója a megalakulás óta eltelt időszakról, 7. Egyebek.