Vágólapra másolva!
Gellei Imre, a magyar labdarúgó válogatott szerdán kinevezett szövetségi kapitánya a jövő héten írja alá új szerződését. A pontos időpontról még nem állapodott meg az MLSZ vezetőivel.

"Az utánpótlás-csapat szövetségi edzőjeként eddig is az MLSZ alkalmazottja voltam, ezért nem kell teljesen új megállapodást kötni, elég apróbb módosításokat végrehajtani" - mondta a szakvezető az MTI-nek. "Gondolom mindenki sejti, hogy ez mit takar, többet nem akarok erről elárulni, mert ez csak a munkáltatómra és rám tartozik".

Gellei most a legfontosabb feladatának az olimpiai válogatott november 7-i zalaegerszegi mérkőzésének előkészítését tartja. "Az Alpok-Adria Kupa keretében itt fogadjuk a szlovéneket, és szeretném, ha korábbi vidéki szerepléseinkhez hasonlóan ezúttal is teltház előtt kerülne sor a meccsre".

A felnőtt együttes kispadján november 14-én a Macedónia elleni barátságos mérkőzésen mutatkozik be."A keretben az olaszországi vb-selejtezőhöz képest nem tervezek komoly változtatást. Az ott mutatott teljesítmény a mérce. Aki többet tud a Parmában pályára lépőknél, az kerülhet be a csapatba".

Gellei megbízott kapitányként a Románia (0-2) és Olaszország (0-1) elleni vb-selejtezőkön már ült a válogatott kispadján.

Korábban: