Vágólapra másolva!
A Stadion Invest Rt. vezérigazgatója szerint november 14-ére, a Magyarország-Macedónia barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzés napjára szinte minden elkészül a Megyeri úti stadionban. "Rohammunkára van szükség, de nem lesz semmiféle gond" - mondta az MTI érdeklődésére Csonka Gábor. "A szociális blokkok felszerelése, a világítórendszer behangolása, illetve az építési területek felszámolása van még addig hátra. Az egységes beléptető rendszert viszont csak később helyezik üzembe."

A jövő szerdai mérkőzés a felújított újpesti stadion hivatalos megnyitója lesz, a klub azonban a tervek szerint márciusban névadó ünnepséget szervez. Akkor az ÚFC valamelyik európai lila-fehér együttes ellen lép majd pályára.

Csonka Gábor arról is beszámolt, hogy a kispesti Bozsik-stadionban a gyepszőnyeg felújítása a jövő héten kezdődik el, s az új játéktéren először márciusban lehet majd játszani.

A szociális blokk rendbetétele már befejeződött, a fűtés rekonstrukciója folyamatban van, az építési engedélyhez kötött munkálatokra azonban később kerül sor. A lelátó felújítása és az UEFA előírásainak megfelelő öltözők kialakítása várhatóan júliusra valósul meg.

Korábban:

Magyar-macedón Újpesten