Vágólapra másolva!
A Matáv Compaq Sopron labdarúgócsapatának nyáron a Fraditól igazolt csatára a bajnokság első szakaszában lőtte a gólokat, ám egy időben felhagyott szokásával.


Ez éppen arra a periódusra esett, amikor zsinórban négy vereséget szenvedett a Matáv. Az utóbbi hekeben azonban a csatár újra a régi, Tóth Mihály az utolsó három meccs mindengyikén lőtt egy-egy gólt, a Matáv pedig előbb itthon a Haladással, majd az Üllői úton a Fradival játszott döntetlent, legutóbb pedig legyőzte a Vasast.

- Megindult az ön és csapata szekere, lövi a gólokat, a csapat meg szerzi a pontokat. A Vasas ellen több gólt is lőhetett volna...
- Mivel mindkét csapatnak óriási szüksége volt a három pontra, és annak ellenére, hogy korán vezetést szereztünk, nagyon feszült volt a légkör.Én is idegesebb voltam a szokásosnál, az első félidőben kicsit "túlpörögtem", rosszul döntöttem a helyzeteimnél. A legfontosabb viszont, hogy miénk a három pont.

- Úgy tűnik az ön eredményessége nagyban összefügg a csapat szereplésének sikerességével. Amikor nem talált a kapuba, hullámvölgyben volt a gárda, most, viszont, hogy újra lövi a gólokat, gyarapodik bajnoki pontok száma is...
- Ez azért nincs teljesen így, hiszen, amikor a Honvéd pályán nyertünk, akkor nem lőttem gólt, gólpasszt adtam. Ebben a bajnokságban az MTK-t leszámítva, minden együttesnek volt egy rövidebb-hosszabb vereségszériája. Ebbe, mint minden csapatnál, így nálunk is sokminden közrejátszott, fáradtság, hibák, sérülések, eltiltások. Most, hogy mindenki harcra kész, megint jönnek az eredmények.