Vágólapra másolva!
Térdsérülése miatt nem védhet a Hertha BSC (itt játszik Király Gábor és Dárdai Pál) elleni vasárnapi Bundesliga-rangadón Oliver Kahn, a Bayern München labdarúgócsapatának egyik legjobbja.

A válogatott játékos kedden a Boca Juniors elleni tokiói Világkupa-találkozón sérült meg, de valószínűleg csak a berliniek elleni mérkőzést kell kihagynia.

A kiváló kapust Bernd Dreher vagy Stefan Wessels helyettesíti a német fővárosban.

A Bayern Münchenhez hasonlóan a Hertha BSC labdarúgócsapata sem számíthat elsőszámú kapusára, Király Gáborra a vasárnapi Bundesliga-mérkőzésen.

A magyar válogatott hálóőre november 4-én, a Borussia Mönchengladbach elleni bajnokin szenvedett izomsérülést, amelyből még nem épült fel teljesen, ezért ismét Christian Fiedler helyettesíti.

A berliniek edzője, Jürgen Röber Királyon kívül további három meghatározó játékosára nem számíthat: a régóta sérült Sebastian Deisler és Kosztasz Konsztantinidisz mellett Stefan Beinlich sem léphet pályára. Rajtuk kívül Marcelinho, Joe Simunic és Dick van Burik játéka is kétséges, Dárdai Pál helye viszont biztosnak tűnik a csapatban.