Vágólapra másolva!
Zalaegerszegre koncentrál a magyar labdarúgás élvonala, hiszen a 21. forduló rangadóját a zalai megyeszékhelyen játsszák. A hazai kedvencek a Dunaferrt fogadják, és győzelmükkel bebiztosíthatják őszi "ezüstérmüket".

A magyar bajnokság hét végi rangadóját Zalaegerszegen játsszák, ahol a tabella második helyezettje az egy hellyel mögötte lévő Dunaferrt fogadja. A vendégeknél Salamon eltiltása lejárt, így a védő visszatérhet a csapatba, s mivel sérülés nem hátráltatja Egervári Sándort, a legjobb összeállításban küldheti pályára csapatát. A hazaiaknál Urbán már nem játszhat az idei bajnokságban.

A Győr-Ferencváros derbin bajnoki helyezéstől függetlenül izgalmas összecsapást láthatnak a nézők, hiszen a két együttes mindig remek mérkőzést játszik Győrött. Ez várhatóan idén sem marad el. A hazaiak feltöltődhettek egy remek kupameccsen elért sikerrel - még ha csak büntetőkkel múlták is felül a másodosztályú Siófokot. A csapatból Lakos Pál lázas beteg, Dienes András a kupameccsen megsérült, ám visszatérhet a csapatba a bokasérüléséből felépült Stark Péter. A Fradinál Pinte meggyógyult, Hrutka és Fülöp eltiltása lejárt, sőt elméletileg bevethető lenne már Gera is, ám a vezetők úgy gondolják, a tehetséges csatár még nincs olyan erőállapotban, hogy játsszon.

Újpestre látogat a Sopron, ahol bizony nem lesz könnyű dolga. Már csak azért sem, mert egy hete Kisteleki István azt nyilatkozta, a hátralévő két mérkőzését meg fogja nyerni a csapata. Ennek "ismeretében" a soproniak nehéz helyzetben lesznek, pláne, hogy Fedor Sándor megbízott vezetőedzőnek Szabados és Orabinec után le kell mondania Csiszár és Prazenica játékáról is. Újpesten Korolovszky eltiltása még életben van, Medgyesi viszont ismét játszhat.

A Videoton Kispestre (ahogy korábban Keszei Ferenc, a Haladás akkor trénere mondta: vidékre) látogat, de rossz hír a fehérvári szurkolók számára, hogy kedvencük, Terjék három sárga lapja miatt nem játszhat a Bozsik Stadionban. A kispestieknél Téger combizomhúzódás, a brazil Goncalves pedig műtétje miatt harcképtelen.

A 21. forduló párosítása:
December 1., szombat:

Kispest-Videoton 13.00

Debrecen-Vasas 15.00

Újpest-Sopron 16.20 (m1)

MTK-Haladás 17.00

ZTE-Dunaferr 17.00

December 2., vasárnap

Győr-FTC 18.00 (Sport1)

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei