Vágólapra másolva!
Az első félidőben jobban játszott az ETO és megérdemelten jutott vezetéshez. Szünet után gyorsan egyenlített a Ferencváros, ám a létszámhátrányba került győriek az utolsó percekben megszerezhették volna a győzelmet.

Borsodi Liga, 21. forduló
Győri ETO - Ferencváros 1-1 (1-0)
Győr, 5000 néző, V: Kassai
Győri ETO: Molnár - Böjte, Stark, Bajusz - Baumgartner (Sütöri, 89.), Farkas, Lakos (Golovic, 72.), Szanyó, Bognár - Nicsenko (Oross, 84.), Vayer
Ferencváros: Szűcs - Balog, Dragóner, Keller - Fülöp (Kuznyecov, 90.), Cheregi, Zombori, Vén (Szabó, 78.), Szkukalek - Gera, Horváth (Varga, 72.)
gól: Nicsenko (20.), illetve Fülöp (49.)
kiállítva: Szanyó (58.)
sárga lap: Szanyó (55., 58.), Bajusz (90.), illetve Gera (58.), Dragóner (77.)

9. perc: Farkas 17 méteres bombáját Szűcs bravúrral védte.

20. perc: Szép győri támadás végén Vayer bal oldali beadását Nicsenko 6 méterről fejelte a hálóba (1-0).

32. perc: Szkukalek tört előre középen, Fülöpöt indította, aki 8 méterről lőtt, Molnár lábbal védett.

49. perc: Fülöp leszerelte Starkot, így egyedül vezethette kapura a labdát, s 10 méterről, laposan a bal sarokba lőtt (1-1).

58. perc: Szanyót második sárga lapja után kiállította Kassai.

Csank János: "Elvileg az iksz jó eredmény, de az emberelőnytől többet vártam. A fiúk gyorsan akartak eredményt elérni, ami pontatlansághoz vezetett. A széleken nem voltunk jók. A kiállítást követően nem tudtuk folymatosan birtokolni a labdát. A végén szerencsénk volt, hogy a Győr nem szerzett gólt.

Tamási Zsolt: "Az első félidőben lefociztuk a Fradit, de egy egyéni hiba és egy fegyelmezetlenség alapjaiban megingatta az elképzeléseinket, ám még így is lett volna lehetőségünk a győzelmre, amely elsősorban Szanyó kiállítása miatt maradt el. Továbbra sem tudunk hazai pályán nyerni.

Molnár Levente, a Győr kapusa: "Nem is köd volt zavaró, hanem a csúszós pálya. Még tíz emebrrel is volt esélyünk a győzelemre.

Szűcs Lajos, az FTC kapusa: "Nehéz helyzetban vagyunk, mert rengeteg a sérültünk. A döntetlen reális eredmény. A legnagyobb baj, hogy a kiállítás után nem tudtunk gólszerzési lehetőséget kialakítani.

Thury Gábor

Ajánlat: