Vágólapra másolva!
Furcsa mérkőzést játszott egymással a két nagy múltú zöld-fehér együttes, a Győri ETO FC és a Ferencváros. A nagy ködben a hazaiak végig irányítottak, mégsem sikerült győzniük. A második félidő elején előbb egy védelmi hibából az ETO szinte "rúgatott egy gólt" a Fradival, majd Szanyó Károlyt második sárga lapja után kiállította Kassai játékvezető, így a hátralévő harminc percben emberhátrányban játszottak a győriek. Igaz, ez a játék képén nem látszott.

Fotó: Sztár Sport
Szanyó: "Aki látta a meccset, egyetért azzal, hogy nyernünk kellett volna."

- Mi történt a második esetnél?
- Tény, hogy a mezénél fogva lerántottam Fülöpöt. Tulajdonképpen jogosnak mondható az ezért kapott sárga, ám az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a meccsen az eset előtt és után több olyan szabálytalanság is történt, amiért szintén járt volna a lap.

- Hogyan értékeli a mérkőzést?
- Alighanem, aki látta, az egyetért azzal az állítással, hogy nyernünk kellett volna. Éppen ezért sajnálom a kiállítást, ráadásul így a nagyon fontos szerdai Vasas elleni összecsapáson sem leszek ott. Bízom azonban a fiúkban, hogy megnyerik a találkozót.

Szanyó kiállításáig s a korábbi találkozókon is az ETO húzóembere volt, s mellette az utóbbi időben többen egyre jobb és megbízhatóbb teljesítményt nyújtanak. Az egyik jó formában lévő labdarúgó Baumgartner Attila, aki könnyen elképzelhető, hogy a szerdai meccs után csomagol, s próbajátékra utazik egy külföldi együtteshez. Zsiray László menedzser, aki a nagy munkabírású középpályás ügyét intézi, elmondta, amíg nincs konkrétum az ügyben, nem szeretne klubot megnevezni, de napokon belül eldől, hova kell mennie a labdarúgónak.

Papp Győző

Korábban:

Döntetlen a győri ködben