Vágólapra másolva!
Már öt vereséget szenvedtünk, s csak akkor szerezhetjük meg ismét a bajnoki címet, ha nem ér bennünket újabb kudarc - mondta David Beckham, a Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott erőssége.

A középpályás szerint még nem kell lemondaniuk az elsőségről, noha Sir Alex Ferguson vezetőedző sem bízik a címvédésben.

"Nagyon sokan próbálják megtalálni a kudarcok okát. Mindenki előáll a saját véleményével, de csak mi tudjuk, hogy mi a probléma. Sokan lelik örömüket abban, hogy bírálják a Manchester Unitedet. Egyszerűen azért, mert a nagy klubok közé tartozunk" - hangsúlyozta Beckham, majd hozzátette: "Még most is állítom: mindenre képesek vagyunk. Erős a csapat, s túl kell lépnünk ezen a krízisen. Az a baj, hogy most kicsit csökkent az önbizalmunk. Ha visszanyerjük a magabiztosságunkat, ismét jönnek majd a sikerek."

A Manchester United jelenleg a nyolcadik helyen áll a Premier League-ben, hátránya nyolc pont a listavezető FC Liverpoollal szemben. Ráadásul az éllovas egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Így nem véletlen, hogy Beckhammel ellentétben a védő Mickael Silvestre a vezetőedző véleményét osztja: "Szinte hibátlanul kellene folytatnunk a bajnokságot az újabb elsőséghez. Valójában csodára lenne szükségünk."

Ajánlat: