Vágólapra másolva!
Bár a zárófordulóban 4-0-ra kikapott Dunaújvárosban a Kispest, a klubon belül nincs elkeseredés, sőt, már a jövőt tervezik a vezetők. A tabellán hetedik helyen álló piros-feketék ugyanis komoly hullámvölgyből kecmeregtek ki az ősz folyamás, s amennyiben a Vasas és a Győr elleni mérkőzésüket nem veszítik el, már most vastagon az első hatban tanyázna a XIX. kerületi gárda.

A szép szériában nagy szerepe volt Glázer Róbert vezetőedzőnek is, akit híreink szerint erőteljesen csábítanak Újpestre is, aminek az is alapja lehet, hogy bár tavalyelőtt éppen onnan távozott idő előtt, a tréner máig jó barátságban van Lukács Ferenccel, a lilák tulajdonosával. A szakvezető érdeklődésünkre a következőket nyilatkozta kispesti helyzetéről és az újpestiek megkeresésről.

"Nem foglalkozom az újpesti érdeklődéssel, én még a Kispest-Honvéd edzője vagyok" - kezdte Glázer, majd így folytatta: " Összességében teljesen elégedett lennék a csapattal, ha nincs a Vasas és a Győr elleni fiaskó, hiszen a Dunaferrtől ki lehet kapni, mivel jelenleg jobbak nálunk. Viszont úgy vettem észre, hogy a Videoton elleni hétvégi, 3-0-s siker után a játékosok tudat alatt már szabadságra mentek. Egyébiránt éppen csütörtökön egyeztettem a vezetőkkel a jövőt illetően, ugyanis a folytatáshoz különböző feltételek biztosítására van szükség. Egyrészt új igazolásokra, a pálya minőségének javítására, továbbá pénzügyi segítségre is, amire megkaptam az ígéretet. Azt hiszem ez nem csupán a csapatnak, hanem a kispesti szurkolók számára is bíztató lehet."