Vágólapra másolva!
A Ferencváros és az Újpest labdarúgócsapatánál is a jövő héten értékelik az NB I őszi idényében elért eredményeket, és nem kizárt, hogy személyi változásokról is döntenek a két klub vezetői.

"Nem aggódom, hiszen teljesítettem, amit megígértem" - mondta Kisteleki István, az Újpest vezetőedzője. "A bajnokságban a hatodik helyen állunk, a Magyar Kupában bejutottunk a legjobb nyolc közé, a rajt előtt pontosan ezt vállaltam. A vezetőkkel december 15-én tárgyalok a folytatásról, addig ezzel a témával nem szeretnék foglalkozni. Jelenleg az a legfontosabb, hogy megfelelően felkészüljünk a Sopron elleni vasárnapi bajnoki meccsünkre."

A ferencvárosi vezetők a jövő héten folyamatosan elemzik az együttes őszi szereplését. "Nem lehetünk elégedettek, nagyon sok vereséget szenvedtünk" - jelentette ki Szeiler József, a ferencvárosi futballklubot működtető kft. ügyvezető igazgatója. "Nem a helyezésünkkel van baj, inkább az zavar, hogy nagyon leszakadtunk az élen állóktól. A játékosokkal és Csank János vezetőedzővel is beszélünk az okokról, és utána meghozzuk a szükséges intézkedéseket. Biztosan lesznek változások, de most még korai lenne arról beszélni, hogy ez kiket érint."