Társoldalunk:

Topligák 2001

Kivételes könyvhöz juthatnak most a labdarúgás kedvelői: az Európa öt legerősebb bajnokságát bemutató Topligák 2001 nagyszerű karácsonyi ajándék lehet.

Topligák 2001
Karácsony előtt az Infosport Bt. és a Focivilág szerkesztőségének gondozásában már harmadik alkalommal jelenik meg a nagy sikerű Topligák-sorozat idei darabja. A Topligák 2001 című kiadvány a szokásoknak megfelelően Európa öt legerősebb, legnívósabb bajnokságát, az angol Premiershipet, a francia Division 1-et, a német Bundesliga 1-et, az olasz Serie A-t és a spanyol Primera Divisiónt mutatja be olvasóinak.

A 256 oldalas, A/5-ös formátumú könyv tartalmazza az öt pontvadászatban érdekelt közel száz klub és 2500 játékos legfontosabb adatait, az elmúlt szezonban lejátszott több mint másfél ezer mérkőzés eredményét, valamint igen gazdag történeti áttekintést nyújt a fenti bajnokságok történetéből.

A Topligák 2001 megrendelhető az Infosport Bt., 1132 Budapest, Visegrádi u. 8. címen, a +36-1-320-4558-as telefon/faxszámon és a devenyi.zoltan@chello.hu e-mail címen.

Ha úgy érzi, az átlagosnál többet tud Európa futballjáról, öt kérdésre helyesen válaszolva meg is nyerheti a könyvet, amely bolti forgalomba csak 2002. januárjában kerül!

Jöhetnek a kérdések?