Vágólapra másolva!
Aláírta szerződését Dajka László, így immár biztos, hogy a tavaszi szezonra ő készíti fel a DVSC labdarúgócsapatát. A Békéscsabáról érkezett tréner Pajkos Jánost váltja a Loki kispadján.

Dajka László eredmény centrikus futballt ígér a debreceni szurkolóknak, mint mondta, a labdarúgás ma már óriási üzlet, így az eredményesség mindennél előbbre való. A szakvezető nem tervez komolyabb változásokat a csapatnál, úgy véli, hogy a jelenlegi keret kellő erősségű, ettől függetlenül egy-két játékos leigazolását elképzelhetőnek tartja. Dajka elmondta: más játékrendszerben játszik majd a Loki, mint elődjénél, Pajkos Jánosnál. Szeretné a 4-4-2-es hadrendet meghonosítani a cívisvárosban, persze előbb meg kell néznie, alkalmasak-e erre a játékosok, s ha valamelyik poszton gondok vannak, akkor új emberek igazolását fogja szorgalmazni.

Arra a kérdésre, hogy a vezetők milyen elvárásokat fogalmaztak meg vele szemben, Dajka azt válaszolta: "A legjobb hat közé kerülés nem konkrét cél, de azon leszek, hogy bejusson a felsőházi rájátszásba a piros-fehér együttes. Akkor sincs tragédia, ha lemaradunk a hatodik helyről. A tulajdonosokkal folytatott tárgyalás alapján kijelenthetem: a következő bajnokságot is velem kezdi majd a DVSC, akkor viszont már mindenképpen előrébb kell lépni."