Vágólapra másolva!
Az Arsenal-Newcastle United (1-3) bajnoki mérkőzés játékvezetője "feljelenti" Thierry Henryt az Angol Labdarúgó Szövetségnél. A londoniak francia csatára ugyanis a lefújás után rátámadt a bíróra, tevékenységéről keresetlen szavakkal fejezte ki véleményét.

Poll a 44. percben 1-0-s hazai előnynél Ray Parlournak (Arsenal), a 72.-ben 1-1-nél Craig Bellamynak (Newcastle United) is piros lapot mutatott fel, majd a 86. percben (a vendéglátók szerint jogtalan) büntetőt ítélt a Newcastle United javára.

"Thierry Henry viselkedéséről hosszú jelentést írok az F.A.-nak. Ezt hamarosan meg is kapja a szövetség" - mondta a játékvezető, aki két rendőr kíséretében igyekezett az öltözőbe, de kis híján még ez a védelem sem volt elég, mert a rendkívül dühös futballistát csak nagy nehezen tudták lefogni.

"Fogalmam sincs, hogy pontosan mi történt. Én akkor már az öltözőben voltam" - mentegetőzött Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője. "De senki se feledje, hogy a játékosok is emberek. Biztosan oka volt a tiltakozásra. Én mellé állok."

Ajánlat:

Az angol bajnokság állása