Vágólapra másolva!
Válogatott grúz csatárral erősödhet a Debrecen élvonalbeli labdarúgócsapata. Grúziai lapértesülések szerint ugyanis Magyarországra készül David Dzsanasia, a Lokomotiv Tbiliszi 29 éves csatára.

Értesüléseink szerint újabb grúz labdarúgót szeretne szerződtetni a Debreceni VSC labdarúgócsapata. A kiszemelt nem más, mint a bajnoki címvédő, jelenleg hazája bajnokságában második helyen álló Lokomotív Tbiliszi csatára, David Dzsanasia.

"Nagyon remélem, hogy sikerül Magyarországra szerződnöm" - mondta a játékos. "A Debrecennek Sketiani barátom ajánlott be, aki már egy ideje itt futballozik, és akivel korábban a grúz bajnok Torpedo Kutaisziban együtt játszottam."

Az 1972. július 8-án született labdarúgó a nyáron szerződött Kutaisziból a Lokomotív Tbiliszihez, eddig 277 bajnokin 118 alkalommal bizonyult eredményesnek. Korábban szerepelt a grúz FC Samtredia, valamint az orosz Zsemscsuzsina Szocsi és a Csernomorec Novoroszijszk csapatában is. Eddig tíz alkalommal játszott a válogatottban és három gólt szerzett.

Debreceni hír, hogy Böőr Zoltán iránt az MTK érdeklődik, de állítólag Makray Balázs, a DVSC ügyvezető igazgatója is távozni készült posztjáról.

Pincési László