Vágólapra másolva!
Sokan hitték, maga Telek András is - akit a Ferencvárosnál röviden csak Mancinak becéztek -, hogy ő bizony a zöld-fehérektől vonul vissza. Onnan, ahol elkezdte futballkarrierjét is. Aztán a Varga Zoltánnal való összezördülése után a válogatott középhátvéd nehezen talált magára, többek között játszott a szlovákiai Kassán, aztán Kínában is, majd hazatért, és tavaly a ZTE-hez szerződött.

Mostanában viszont már elvágyódik Zalegerszegről is, ahol pedig nyáron alapemberként számítottak a játékára, a szezon közepétől azonban a kispadra szorult. A harminc éves középhátvéd érdeklődésünkre elmondta: meglehet, hamarosan a Vasas vagy a másodosztályú Siófokban láthatjuk újra futballozni.

"Nem vagyok a legjobb kedvemben" - kezdte Telek. "A ZTE-nél egyre kevesebb lehetőséget kaptam, ezért nem kizárt, hogy továbbállok. Meglehet, hogy a Vasashoz, hiszen az angyalföldiek már a karácsonyi ünnepek előtt is megkerestek, ráadásul a ZTE nagyon szeretné leigazolni Juhár Tamást, a piros-kékek válogatott védőjét. Persze még korántsem biztos, hogy a Fáy utcába szerződöm, az is lehet, hogy elfogadom a siófokiak invitálását. Ugyanakkor mindehhez kell a zalaegerszegi vezetők beleegyzése is, mindenesetre nemsokára a 'Zeténél' kezdem el a felkészülést, miközben vizsgázom a Pénzügyi Főiskolán is. Azért nem titkolom, nagyon bízom abban, hogy napokon belül, de legkésőbb jövő héten rendeződik a sorsom, bár hozzátenném, már felkészültem a futball utáni életre is, így nálam nem okozhat különösebb traumát a visszavonulás."