Vágólapra másolva!
Ma letartóztatták John Terryt, az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapatának hátvédjét, miután az egyik londoni szórakozóhelyen verekedésbe keveredett. Terry négy hónapon belül már második kihágását követte el.

A 21 éven aluli válogatott egyik erőssége London központjában a Wellington Club nevű szórakozóhelyen mulatott egyik sérült csapattársával. Sokat ittak, s amikor a bár egyik biztonsági embere távozásra szólította fel őket, a futballisták rátámadtak és megütötték. Az őr kisebb sérüléseket szenvedett.

A hátvédnek rövid időn belül ez már a második kilengése. Egyike volt azoknak, akik a Chelsea a szeptemberi New York-i tragédia miatt elmaradt BL-meccsének időpontjában italozva, alpári viselkedésükkel megbotránkoztatták a hazautazásra váró amerikai turistákat.

Terryt pénteken hallgatták ki az üggyel kapcsolatban a nyomozók, a hátvéd elmondása szerint Jody Morris gyermekének születését ünnepelték emelkedett hangulatban. Terry így nem is vett részt csapata edzésén. A Chelsea a Norwich elleni FA-kupamérkőzésre készül.

Ajánlat:

Thury Gábor