Vágólapra másolva!
Sokan kétkedéssel fogadták a minap szárnyra kapott hírt, miszerint Tököli Attila, a Dunaferr gólkirályjelölt csatára az NB I sereghajtójához, a Vasashoz szerződne. A Dunaferr most év eleji "végkiárusításba" kezdett, már Rabóczki Balázst és Marek Penksát is eladták, s valószínű, Tököli végállomása Magyarország helyett - a labdarúgó menedzsere, ifjabb Laczkó Mihály szerint - nagy valószínűséggel Franciaország lesz.

"Attila után Zaragozából és a Sevillától is érdeklődtek, de egyelőre Spanyolországból nincs semmilyen konkrétum. Franciaország mostanában került képbe, ott a Real Madridban futballozó Sávio brazil ügynöke, Joao Areasszal tartjuk a kapcsolatot. Napokon belül döntésre kerülhet sor, a francia élvonal első öt helyezettje közül valamelyik csapathoz kerülhet a labdarúgó" - mondta Laczkó.

Jelen pillanatban az első öt helyen a sorrend: Lens, Lyon, Auxerre, Lille, PSG, tehát meglehet, a felsorolt csapatok egyikébe szerződik majd a támadó. "A Vasas szóba sem került, de még az Újpest sem, pedig a lilák esetében még arra is lett volna esély, hogy kifizetik a vételárat" - zárta le Laczkó Tököli esetleges magyarországi szerződésének a kérdését.