Vágólapra másolva!
A hétszeres szlovák válogatott Marek Penksa szerződtetését követően a Ferencváros labdarúgó-csapata a hétre várja, hogy megoldódjanak a Szabics Imre és Radek Sloncik szerződtetése körüli problémák. A tervek szerint a hét közepén befuthat az Üllői útra néhány próbajátékra invitált külföldi labdarúgó is, ám a lehetséges jelöltek nevét még nem tették közzé.

Marek Penksa 2005. június 30-ig kötelezte el magát az Üllői útra. Penksa korábban szerepelt az Eintracht Frankfurt, a Dynamo Dresden, a Grazer AK és a Rapid Wien csapatában is, legutóbb a Dunaferrt erősítette. A 28 éves szlovák középpályás eddig a magyar NB I-ben eddig 34 mérkőzésen lépett pályára, és 15 gólt szerzett.

Információink szerint a Ferencváros a hét elejére várja a Sturm Graz írásbeli ajánlatát Szabics Imrét illetően. A megrekedt tárgyalásokat követően ugyanis néhány napja jelentkezett Heinz Schilcher, a Sturm játékoseladásokkal foglalkozó menedzsere, aki közölte, Szabics rövidesen meghosszabbítja szerződését, így a Graz hajlandó a játékos kölcsönadásáról tárgyalni. Szeiler József ügyvezető igazgató mindenesetre azt kérte Schilchertől, hogy a Graz írásban tegye meg ajánlatát a játékos kölcsönadásának pontos feltételeit illetően. A Kleine Zeitung legutóbbi száma megerősítette, hogy Szabics nem utazott el a csapat törökországi edzőtáborába. A lap szerint a csatár gombafertőzés miatt nem tarhatott a többiekkel, de hiányzik majd Reinmayr, Mählich, Amoah, Martens és Bosnar is.

Már napok óta téma a cseh válogatott középpályás, Radek Sloncik érkezése is, akiért eddig igen magas árat, 13 millió cseh koronát (közel százmillió forintot) kért a Sparta Praha, de a legújabb hírek szerint az összeg tekintetében valamelyest közeledett egymáshoz a két klub álláspontja

Ami a keret többi tagját illeti: biztos, hogy az összes szerződéssel rendelkező labdarúgó hivatalos az első, hétfői összetartásra, így azok is, akik átadólistára kerültek, de még nem találtak maguknak új csapatot. A tervek szerint a hét közepén befuthat az Üllői útra néhány próbajátékra invitált külföldi labdarúgó is, ám a lehetséges jelöltek nevét még nem tették közzé.

Ajánlat: