Vágólapra másolva!
Massimo Moratti klubelnök kijelentette: az Internazionale kész szerződtetni David Beckhamet abban az esetben, ha a két csapat meg tud egyezni a középpályás áráról. Erre azonban az elnök szerint nem sok esély van.

Fotó: Reuters
Beckham imádja a Manchestert
Beckham

Sir Alex Ferguson vezetőedző decemberben hetekig nem számított az angol válogatott csapatkapitányára a kezdőcsapatban, így terjedni kezdtek a hírek az esetleges szakításról, s arról, hogy az év brit közéleti személyiségének választott középpályás kegyvesztett lett Fergusonnál.

Beckham könnyedén elhagyhatná a MU-t, ugyanis még mindig nem hosszabbította meg 2003-ban lejáró szerződését, így az esetleges kérők változatlanul reménykedhetnek, bár az angol lapok szerint Zidane-léptékű transzfer (amely 45 millió fontot - 17 milliárd forint - "mozgatott meg") lenne, ha Beckham eligazolna Manchesterből. Viszont ha megvárják az érdeklődők, hogy lejárjon a szerződése, akkor ingyen vihetnék.

Néhány éve Roy Keane is hasonló cipőben járt, az ír középpályás lejáró szerződésekor azt mondta, hogy elhagyja a klubot, amennyiben nem emelik meg a fizetését. Keane megkapta, amit akart, Beckham most még csak játéklehetőséget kér.

Korábban: