Vágólapra másolva!
Szekér István, a Haladás egykori játékosa, aki megjárta a Hollandiát, ahol a Willem II-ben szerepelt fél évig, kölcsönjátékosként ismét a szombathelyieket erősíti. A játékos és régi-új klubja között már korábban létrejött a megállapodás, az MTK vezetőivel azonban csupán mostanra sikerült megegyezniük a zöld-fehéreknek.

A Halival kapcsolatos további információ, hogy az oly sok klub által megkörnyékezett Halmosi Péter biztosan nem lesz a Maribor játékosa. A szlovének ugyanis leigazoltak egy horvát játékost, így nyárig elnapolták a Halmosi-kérdést.

Az, hogy hol folytatja pályafutását a fiatal futballista, még nem dőlt el. Szeiler József, az FTC ügyvezetője járt Szombathelyen, a tárgyalások eredménye azonban csak annyi volt, hogy kimondták, az FTC sokallja a kért vételárat.

Továbbra is kérdőjeles Preisinger Sándor és a ZTE esete. A zalaiak, amennyiben Waltner távozik, kénytelenek lesznek új támadó után nézni és egyik kiszemeltjük éppen egykori játékosuk és gólkirályuk, Preisinger Sándor.

Sokáig téma volt, ám mára már kiderült, hogy Selymes Tibor érkezésének nagyon kicsi az esélye. A belgiumi profiskodás után levezető román védő várhatóan a fővárosban vagy Sopronban folytatja.

Korábban: