Vágólapra másolva!
Hétfő délután az Üllői úti klubházban Szili Attila aláírta szerződését a Ferencvároshoz. A zöld-fehérek nem az MTK-tól, hanem a Vasastól vették kölcsönbe a középpályást.

Más kérdés, hogy Szili július 1-től már az MTK labdarúgója lesz. Nyárig viszont a Fradi rendelkezik vele, szerződtetését pedig Garami József, az FTC vezetőedzője szorgalmazta leginkább, aki nagyon jó véleménnyel van az irányítóról.

Szili szerdától kapcsolódik be a zöld-fehérek felkészülésébe, mivel a csapat kedden érkezik haza a ciprusi edzőtáborból, ahová egy héttel később visszatérnek Lipcseiék. Előtte csütörtökön a Baja ellen játszanak edzőmérkőzést, majd szombaton a teremtorna döntőjében lépnek műfűre Dunaújvárosban.

A ciprusi edzőtábor második felvonásában meglehetősen sűrű program vár a zöldekre, hiszen Garami mester úgy alakította ki a programot, hogy lesz olyan nap, amikor két edzőmeccsen is pályára lép az együttes - a 25-ös keretből két csapatot is kialakíthat a szakvezető. Az ellenfelek között egyébként orosz (Dnyepr Dnyepropetrovszk), szlovákiai (Spartak Trnava) is megtalálható.

Korábban:

Szili Attila a Ferencvárosé

Bánki József