Vágólapra másolva!
Elkészült a ciprusi négyes torna (február 12-13.) menetrendje: a magyar labdarúgó-válogatott a nyitónapon 18 órakor találkozik Csehországgal. Engel kapitány keretet hirdetett, a mieinkkel egy Eb-selejtezőcsoportba sorsolt lengyelek február 10-én kezdik vb-felkészülésüket, szintén Cipruson, Feröer-szigetek ellen.

A négyes torna másik ágán a házigazda ciprusiak Svájc ellen lépnek pályára. Február 13-án az előző napi vesztesek játszanak a harmadik helyért, a győztesek vívják a döntőt.

A meccseken ciprusi FIFA-játékvezetők bíráskodnak, döntetlen esetén a hosszabbításban aranygól dönt, ennek hiányában tizenegyesrúgások következnek.

A magyarok február 9-én utaznak el Ciprusra, a klubjaikkal szintén ott edzőtáborozó játékosok többsége a helyszínen csatlakozik társaihoz.

A program:

február 12.:
Ciprus - Svájc, Nicosia, 16 óra (magyar idő szerint)
Magyarország - Csehország, Larnaca, 18

február 13.:
a 3. helyért, Limasszol, 16
döntő, Nicosia, 18

Engel kísérletezik

A lengyel labdarúgó-válogatott február 10-én a Feröer-szigetek elleni limasszoli barátságos mérkőzéssel kezdi világbajnoki felkészülését, de a keret névsorából kiderül, hogy Jerzy Engel szövetségi kapitány minden bizonnyal már az Eb-selejtezőre is gondol.

A 18-as keretben ugyanis - szemben a hét újonccal - csak két idegenlégiós található, pedig a fehér-pirosak állandó együttesében szinte csak külföldön szereplő játékosok vannak. Ők február 13-án az észak-írek elleni, szintén ciprusi összecsapáson jutnak szóhoz.

A lengyel együttes az Eb-kvalifikáció 4. csoportjában a magyarokkal, a svédekkel, a lettekkel és San Marino csapatával játszik.

A Feröer-szigetek elleni lengyel keret:
kapusok: Wierzchowski (Werder Bremen), Liberda (Groclin Grodzisk Wielkopolski, újonc)
hátvédek: Zielinski (Legia Warszawa), Murawski (Wisla Kraków), Glowacki (Wisla Kraków, újonc), Dziwicki (Polonia Warszawa, újonc), Stolarczyk (Pogon Szczecin), Lewandowski (Sahtyor Donyeck, újonc), Ciesielski (Polonia Warszawa, újonc)
középpályások: Karwan (Legia Warszawa), Kielbowicz (Legia Warszawa), Piekarski (Legia Warszawa), Kaczorowski (Polonia Warszawa), Kosowski (Wisla Kraków), Drumlak (Pogon Szczecin, újonc)
csatárok: Zurwaski (Wisla Kraków), Sypniewski (Wisla Kraków), Moskala (Groclin Grodzisk Wielkopolski, újonc)

Ajánlat: