Vágólapra másolva!
Pozsonyi információk szerint szlovák csatárral erősödhet a Győri ETO FC labdarúgócsapata. A kiszemelt nem más, mint a Petrzalka 30 éves ballábas támadója, Radovan Vasik, aki jó benyomást tett a klub vezetőire.

A pozsonyi Új Szó információi szerint Tamási Zsolt, az NB I-ben szereplő győri futballcsapat vezetőedzője szlovák csatárral szeretné megerősíteni keretét. Győrött három szlovák játékos, Julius Lelkes (Trnava), Vladimír Kozuch (Liberec) és Radovan Vasik (Petrzalka) vett részt próbajátékon, és elképzelhető, hogy az utóbbi a magyar élvonalban folytatja pályafutását.

A Kisalföld úgy tudja, hogy Kozuch klubjával már felvették a kapcsolatot a győriek, de igazából Radovan Vasik, a Petrzalka támadója tett jó benyomást az edzőkre. A csatársor bármely részén bevethető játékos 181 cm magas, 77 kg testsúlyú. 1994-96-ig az Inter Bratislava játékosa volt, de tizenkilenc mérkőzésen csak egy gólra futotta erejéből. 1996 nyarán szerződtette a Petrzalka, ahol a legsikeresebb évadja az 1999-2000-es volt, amikor húsz meccsen nyolcszor volt eredményes. Az idei bajnokságban hat mérkőzésen, két gólt lőtt.