Vágólapra másolva!
Péntek óta Cipruson edzőtáborozik a Vasas együttese is, a piros-kékek a szakmai stáb szerint nyugodtan, de annál elszántabban készülnek a bennmaradásért folytatott küzdelemre. Rácz Gábor tulajdonos megjelenésével merész terveket szövögettek a Fáy utcában, ám idővel úgy döntöttek, hogy a kiszemelt játékosok - Dvéri, Tiber és Zováth - megvétele túl sokba kerülne a klubnak, így inkább lemondtak róluk.

Többek között a debreceni Tiber, valamint a dunaújvárosi Zováth visszahívása is felmerült a Vasasnál, ám anyagi okok miatt mindkét labdarúgó szerződtetése meghiúsult. Akárcsak Dvéri Zsolté, akit az Újpest elöljárói a tartalék együttesbe száműztek, mivel a középpályás nem volt hajlandó aláírni a Megyeri útiak által ajánlott szerződést.

Úgy hírlik Dvéri nyártól elkötelezte magát a Videotonhoz, s a Vasasban ezért is tartanák ablakon kidobott pénznek az irányító meg-, vagy akár kölcsönvételét is, mivel még utóbbi esetben is legalább 20 millió forintot kellene áldozni érte. Az viszont talán jó hír az angyalföldi drukkerek számára, hogy Tóth Norberttel sikerült megállapodni, a középpályás további másfél évre írt alá a Fáy utcában.