Vágólapra másolva!
Szóbeli megállapodása ellenére nem Zalaegerszegen, hanem Győrött folytatja pályafutását a szlovák utánpótlás-válogatott csatár, Marek Krejci. A labdarúgó három és fél évre szerződött a Rába partjára, ahol Herczeg Miklós megszerzését is tervezik.

A magyar labdarúgásban uralkodó fejetlenségre a legjobb példa Marek Krejci esete. A Spartak Trnava utánpótlás-válogatott labdarúgója napokat edzett a Zalaegerszeg együttesével, és szóban már megállapodtak egymással, ám amikor hazautazott a játékos Szlovákiába, "lecsapott" rá a Győri ETO és pillanatok alatt szerződtette a labdarúgót.

A Kisalföld információi szerint a győriek ajánlatot tettek a válogatott csatár, Herczeg Miklós (Újpest) kölcsönvételére, míg Sütöri várhatóan Pápán vagy Siófokon folytatja.

A Győr egyébként jelenleg a horvátországi Porecsben edzőtáborozik, ahol három mérkőzést követően ötven százalékos a mérlege. Az első két mérkőzésen lengyel másodosztályú csapattal találkozott, a Zelena Wlokniarztól 1-0-ra kikapott, az Odra Opole ellen 3-3-as döntetlent játszott. A legutóbbi, szerdai találkozón az osztrák második vonalban szereplő Swarowski Wattens ellen végre sikerült nyerni. A 2-0-s találkozón bemutatkozott a csapat két új igazolása, a szlovák csatár Robert Semenik, és a romániai balhátvéd, Székely Mihály is - utóbbival az ETO három és fél éves szerződést kötött.

Pincési László

Korábban: