Vágólapra másolva!
A pénteken este a nyílt utcán megtámadott Szeiler József, az FTC Labdarúgó és Sport Kft. igazgatója hétfőn beszélt Várszegi Gábor tulajdonossal, akinek beszámolt a vele történt incidensről, majd a Ferencváros jövőjéről is szót ejtettek.

"Beszéltem Várszegi Gáborral, s abban maradtunk, hogy dolgozom tovább a Fradinál" - kezdte a klubvezető.

- A távolabbi jövővel kapcsolatosan miben maradtak?
- Érintettük ezt is a találkozásunk során, ám erről egyelőre nem szeretnék bővebbet mondani.

- Tett rendőrségi feljelentést?
- Igen, hétfő délelőtt.

- A pénteki eset után szinte automatikusan mindenki a ferencvárosi huligánok egyikére gondolt mint lehetséges elkövetőre. Ön is?
- Nem vagyok abban biztos, hogy közülük került ki a támadó, nem is mondom ezt. Ugyanakkor leéltem harminchat évet verekedés nélkül, az iskolában még intőt sem kaptam, a családi életem kiegyensúlyozott, vagyis naiv lennék, ha nem arra gondolnék, hogy ez az akció az FTC labdarúgóinak az igazgatójához szólt.

- Az imént csak azért kérdeztem rá, hogy a fanatikusokra gondolt-e, mert néhányan korábbi pénzügyi tevékenységére - azaz amikor brókerként dolgozott egy cégnél - vezetik vissza ezt az esetet.
- Ugyan már, ez tipikus félremagyarázása a történteknek. Négy éve valóban dolgoztam egy brókercégnél, ám egyszerű alkalmazottként, azaz nem volt módom az ügyeket irányítani. Különben is, miért most hozzák ezt fel, korábban miért nem érveltek ezzel? Nem, ez a pénteki támadás az FTC Labdarúgó és Sport Kft. direktora ellen irányult.

Fórum:

Mi a véleményed a FTC-ről?

Nem hiányzik a könyvtárából?

Fradi - huszonhétszer