Vágólapra másolva!
Még az őszi utolsó fordulóban, az FTC-MTK mérkőzés után történt, hogy a Forgách utcai metróállomás közelében megvertek egy fiatal Fradi-drukkert azon egyszerű oknál fogva, mert zöld-fehér sál és zászló volt a kezében. A tizenhét éves szurkolót napokig a kórházban kezelték, ahol több ferencvárosi futballista is meglátogatta.

Az esetet követően a megtámadott fiatalember szülei hallani sem akartak arról, hogy fiúk a jövőben is látogassa az Üllői úti stadiont, ám a jelek szerint hiába. A tervek szerint ugyanis a teljesen felépült Norbi végzi el majd a ZTE elleni pénteki bajnokin a kezdőrúgást, sőt Gera Zoltán fuvarozza majd az FTC sporttelepig a fiatalembert, majd a meccs után haza is viszi.

Egyébként nem véletlen, hogy éppen Gera lesz a sofőr, hiszen a Fradi-tábor egyik kedvence már az eset másnapján bement ifjú barátjához a kórházba, és azt követően is rendszeresen visszajárt hozzá. Később az egyik mezét is Norbinak ajándékozta, a klub pedig egész évre szóló bérletet ad a fiatal szurkolónak. Gera teljesen természetesnek tartja, hogy a jövőben is segítse a bajba jutott fiatalembert, hisz mint mondja, általában a segítségnyújtás ideig-óráig tart mifelénk, aztán szép lassan elfelejtődik az "ügy". Mindenesetre Gerának és a Ferencváros vezetőinek köszönhetően most már Norbi szülei is némiképp megnyugodtak, és ha nehezen is, de beleegyeztek abba, hogy gyermekük továbbra is a helyszínen szorítson kedvenc csapatának.

Fórum:

Mi a véleményed a FTC-ről?

Nem hiányzik a könyvtárából?

Fradi - huszonhétszer