Vágólapra másolva!
Március 4-én, hétfőn kísérik utolsó útjára Hidegkuti Nándort, az Aranycsapat 79 esztendős korában elhunyt legendás középcsatárát. A rendkívül visszafogott, kedves, udvarias embernek tartott egykori világklasszis temetését a Magyar Televízió kettes csatornája egyenes adásban közvetíti.

Az MLSZ, a MOB és az MTK zászlajával letakart ravatal előtt 10.00 óra és 11.40 óra között tiszteleghetnek a szurkolók, Hidegkuti Nándor tisztelői az Óbudai temetőben.

A 12.30 órakor kezdődő szertartás során gyászbeszédet mond dr. Deutsch Tamás ifjúsági és sportminiszter, dr. Bozóky Imre, az MLSZ elnöke, dr. Schmitt Pál, a MOB elnöke, valamint Buzánszky Jenő, az Aranycsapat tagja. Az elhunyt világklasszis klubcsapata, az MTK részéről Danszky József volt kitűnő futballista búcsúzik mindenki Nándi bácsijától.

A III. kerületi Bécsi úton található Óbudai temetőt a Batthyány térről a 60-as autóbusszal lehet megközelíteni. Gépkocsival nem lehet behajtani a temető területére, s várhatóan nehéz lesz parkolóhelyet találni.

Korábban: