Vágólapra másolva!
Csütörtökön eldőlt, hogy az október 12-ei Svédország elleni Eb-selejtező előtt szeptember 7-én Reykjavíkban Izlanddal játssza utolsó előkészületi mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott.

Gellei Imre szövetségi kapitány örömmel fogadta, hogy sikerült lekötni ezt az összecsapást. "Az volt a kérésem, ha lehet, akkor szeptemberben a svédekhez hasonló felfogásban játszó együttessel találkozzunk. Annak is nagyon örülök, hogy a stockholmi időjárási viszonyokra is fel tudunk készülni Izlandon" - mondta a szakvezető.

Szeptember 6-án az olimpiai csapat is összeméri tudását az izlandiakkal. Róth Antal szövetségi edző először a jövő héten találkozik játékosaival: a gárda hétfőtől Dunavarsányban edzőtáborozik, a közös felkészülést szerdán az MTK Hungária elleni mérkőzés zárja.

A keret névsora
kapusok: Balogh János, Szántai Levente
mezőnyjátékosok: Szélesi Zoltán, Gyepes Gábor, Horváth Levente, Csehi Tamás, Torghelle Sándor, Németh Norbert, Tóth Balázs, Buzsáky Ákos, Károlyi Sándor, Makra Zsolt, Bajzát Péter, Fehér Zoltán, Juhász Roland, Kanta Szabolcs, Szabó Sándor, Pusztai Olivér, Tejnóra Zoltán, Pandúr Péter, Sipos Norbert, Kozma József.

Korábban:

A svédek ellen idegenben kezd a magyar válogatott