Vágólapra másolva!
Adriano Galliani alelnök biztos abban, hogy Andrij Sevcsenko, Rui Costa és Filippo Inzaghi nem hagyja el a Milan labdarúgócsapatát. "Egyértelmű, hogy a következő szezonban is erre a három futballistára alapozzuk támadójátékunkat. Ragaszkodunk hozzájuk, mert a mostani idényben ritkán szerepelhettek együtt" - mondta Galliani a Gazzetta dello Sportnak.

"Sokkal eredményesebbek lehettünk volna, ha mindig rendelkezésre állnak" - tette hozzá.

A Sevcsenko, Rui Costa, Inzaghi trió a 2001-2002-es szezon előtt állt össze, amikor a portugál irányítót a Fiorentinától, míg az olasz csatárt a Juventustól szerződtette a Milan. Sérülések miatt azonban alig erősíthették egyszerre az együttest, amelynek eredményei egyelőre elmaradnak a várakozásoktól.

Az UEFA-kupában a negyeddöntőben Pisont István és Halmai Gábor csapata, a Hapoel Tel-Aviv a milánóiak következő ellenfele. Az olasz kupában az elődöntőben búcsúztak, a bajnokságban nyolc körrel a befejezés előtt hatodikok, hat pont a hátránnyal a már BL-szereplést érő negyedik helyet elfoglaló Bolognával szemben. A két csapat vasárnapi bajnokiját a házigazda Bologna 2-0-ra nyerte.

Sevcsenkót már régóta csábítja a Real Madrid, s Rui Costa és Inzaghi is népszerű az átigazolási piacon.

Korábban: